Χορευτική γυμναστική – power stretching: Δευτέρα 18.00-18.45

«Ένα 45λεπτο πρόγραμμα γυμναστικής που απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να γνωρίσουν καλύτερα το σώμα τους και να δουν να αλλάζει γρήγορα και δυναμικά η σωματική τους αντίληψη και εμφάνιση».

Στο ζέσταμα στοχεύουμε σε μια ήπια αφύπνιση των διαφόρων μερών του σώματος, ώστε αυτό σταδιακά να μαλακώσει, να ξεμπλοκάρει και να φύγει το σωματικό στρες που επιφέρει η καθημερινότητα.

Στο δεύτερο μέρος του μαθήματος, είμαστε πια έτοιμοι για ασκήσεις μυϊκής ενδυνάμωσης, επιμήκυνσης και σωστής ευθυγράμμισης, που απαλλάσσουν από τους συνήθεις πόνους του αυχένα και του κορμού, προσφέροντας παράλληλα σωστή στάση, δύναμη, αντοχή και γράμμωση.

Στο τρίτο και τελευταίο μέρος, έχουμε μία πληθώρα ασκήσεων stretching όπου ελευθερώνουν τις αρθρώσεις και το σώμα μαθαίνει να δημιουργεί περισσότερο χώρο και να καλύπτει ένα μεγαλύτερο εύρος κινήσεων, νιώθοντας αμέσως πιο ευλύγιστοι και πιο «τραβηγμένοι».

Τα στοιχεία μπαλέτου, Pilates και stretching, σε όρθια, καθιστή ή ξαπλωτή θέση, διαδέχονται το ένα το άλλο συνδυάζοντας αερόβιες και ισομετρικές ασκήσεις, ενώ η χρήση της αναπνοής και η κίνηση εναρμονίζονται με τον ρυθμό και τη μουσική. Σαν αποτέλεσμα καλλιεργείται η συνέχεια και η χορευτικότητα , κάνοντας το μάθημα διασκεδαστικό δίνοντας παράλληλα ποιότητα στην κίνησή μας.

Το μάθημα είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες και για άτομα με ή χωρίς προηγούμενη εμπειρία στην κίνηση.