Η Σχολή Χορού «Μ. ΚΑΝΑΤΣΟΥΛΗ» σε υπερθέαμα χορού

Την Κυριακή 20 Ιουνίου 2010 στο Θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών και ώρα 7.00 μ.μ. η Σχολή Χορού «ΜΑΡΙΑ ΚΑΝΑΤΣΟΥΛΗ» θα παρουσιάσει ένα υπερθέαμα χορού και μουσικής.

Το πρόγραμμα θα ανοίξει η καλλιτεχνική ομάδα «ΚΥΚΛΑΔΕΣ» που αποτελείται από σπουδαστές της Σχολής Χορού «ΜΑΡΙΑ ΚΑΝΑΤΣΟΥΛΗ» και του Εθνικού Ωδείου Χαλανδρίου με το μπαλλέτο «Ελλάδα-Κίνα δύο πανάρχαιοι λαοί σε κοινά μονοπάτια Ειρήνης, Φιλίας και Πολιτισμού» με το οποίο εκπροσώπησε την Ελλάδα στο 2009 International Children’s Culture and Art Festival στο Tianjin στην Κίνα. Στη συνέχεια, οι περιπέτειες του Aladdin και της Jasmine θα γοητεύσουν με χρώμα, κίνηση και μελωδίες ενώ το επαγγελματικό τμήμα της σχολής θα παρουσιάσει ένα αφιέρωμα στη φλογερή Ισπανία. Το πρόγραμμα θα κλείσει με το μοντέρνο τμήμα που θα χορέψει στους παλμούς της μουσικής του 21ου αιώνα εκφράζοντας τον δυναμισμό και τις αναζητήσεις της σημερινής νεολαίας.

Στην εκδήλωση συμμετέχει και η χορωδία «ΑΣΠΑΣΙΑ ΚΑΝΑΤΣΟΥΛΗ» του Εθνικού Ωδείου Χαλανδρίου υπό τη διεύθυνση του κου Γιάννη Σκεντέρη.

Μια πανδαισία ήχου, εικόνας και χορού περιμένει το καλλιτεχνικό μας κοινό.

Η παράσταση είναι αφιερωμένη στους σκοπούς της Ελληνικής Αιματολογικής Εταιρίας.